vrijdag 21 maart 2014

Niet geblogde cadeautjes

De periode die al enige tijd gepasseerd is, was een periode van cadeautjes. Vooral zelf gekochte cadeautjes i.p.v. zelf gemaakte.
Maar voor enkele personen heb ik toch een uitzondering gemaakt. Met nieuwjaar geven mijn zussen en ik elkaar altijd een kleinigheidje en ik dacht dat een hoes voor een zakdoekendoos samen met een boodschappenblocnootje wel ideaal zou zijn dit jaar.

Daarnaast heb ik er al eentje nog voor een collega gemaakt die liet vallen dat ze dat wel leuk vond. HINT, HINT, maar het is met plezier gemaakt. En ook nog eentje voor mijn schoonmama Greta waar ik een hoesloze doos gespot had...daar moest verandering in komen. En ah ja, ook nog eentje voor de onthaalouder van Zoë... Het was een bandwerkje!!

In totaal dus 5 stuk, omkeerbaar volgens het patroon uit het boek 'Zo geknipt'. Zalig en vlug om te maken. Instant voldoening!!

Drie van deze zijn van onder de naaimachine gerold:


De binnenkant van bovenstaande hoes.Eén in deze combinatie:En daarna heb ik nog eentje gemaakt in een andere stoffencombinatie. Spijtig genoeg ben ik hiervan vergeten foto's te nemen. Maar dat komt nog want die versie staat nog steeds te blinken bij mijn zus.

En schandalig, er staat hier bij ons thuis een hoesloze does...dus dit staat nog op de to-do-lijst.

Doei!!

Patroon: Zo geknipt
Stoffen: Stoffen van Leuven en Mode4us

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor jullie eerlijke reactie. Het doet ons steeds deugd deze te lezen.