dinsdag 11 november 2014

Hoe we letterlijk vallen voor een stofken!!

Ik had een plan, een strak plan!
Ik zou vlug vlug de Zeeman binnengaan, een fleecedekentje kopen voor een nieuw en leuk projectje en dan nog even de Hema binnen en dan nog vlug wat boodschappen doen voordat de school van Zoë weer uit was. Want ja, op woensdag heeft Zoë maar 2u30 school, dus veel tijd heb je niet voordat de schoolbel terug rinkelt.

Maar wat gebeurde er nu eigenlijk??
Awel dat ga ik hier nu eens helemaal uit de doeken doen.
Ik parkeer mij voor openingstijd aan de Zeeman in Zottegem en wil Liam in de wandelwagen zetten, maar ontdek dat ik deze niet bij heb. Dju toch, oké kleine man, jij gaat dan maar mee op de arm, het is toch maar binnen en buiten. Zo gezegd zo gedaan. Van zodra de deuren openden gingen we snel binnen, zochten nog een trainingsbroekje voor Liam en daarna meteen naar de plaats van de fleecedekentjes. Een wit exemplaar werd gekozen en toen gingen we richting de kassa... So far, so good..

Ze gingen net de vlaggen met de naam van de winkel buiten zetten, maar de verkoopster was zo vriendelijk om mij eerst af te rekenen (en ik content, want weet je nog, ik had niet veel tijd). Met Liam nog steeds op de arm, een zak aan de andere arm stapten we met stevige pas terug buiten en toen, geheel onverwachts gebeurde het!! Een val van jewelste, een door merg en been krijsende Liam en een mama die niet goed wist wat er gebeurd was!!!
 Daar lagen we, Liam en ik, op de grond! Liam, ocharme, als ik eraan denk krimpt mijn hart nog ineen, heeft als eerste de grond geraakt en toen ben ik er nog eens zo goed als op hem gevallen!! We beginnen meteen Liam te bekijken, hij heeft de grond met zijn hoofd geraakt, maar gelukkig had hij zijn mutsje op en is de kap van zijn jas onder zijn hoofd komen te zitten tijdens de val. Gelukkig, gelukkig, gelukkig!! Liam heeft blijkbaar een goede engelbewaarder hierboven!! Merci, wie je ook mag zijn!
Buiten dat hij erg geschrokken is, houdt Liam er niets aan over.

Waar waren we nu over gevallen?? Stonden daar potjandorie de parasolvoeten al buiten om die vlaggen in te zetten en ikke die 'LOMP' als tweede naam heeft, had deze natuurlijk niet gezien!!
Resultaat: een fleecedekentje met als extra een gekneusde elleboog en schouder, twee geschaafde knieën waarvan 1 met een megabult op én (niet te vergeten) een bloedend moederhart... En daarnaast nog eens een week out op het werk... Enne, de rest van de vlug, vlug, vlug boodschappen werden natuurlijk niet gedaan...

Les van de dag: Haast en spoed is zelden goed!!!

Dit is nu drie weken terug gebeurt en ondertussen is het ergste voorbij en hebben we al een klein beetje kunnen werken aan het nieuwe projectje :-)
Even een kleine sneak view :-)Tot de volgende,
Sofie

...enne probeer alstublieft voor jullie eigen veiligheid niet letterlijk te vallen voor een stofje ;-)
(Ik ga dat ook niet meer doen :-))

2 opmerkingen:

  1. aiai, dat is niet goed hé, Ik zou het zo zelf voor kunnen hebben. Blij dat jullie er met de schrik en wat kneuzingen vanaf gekomen zijn. Blij voor je Liam!!!!

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor jullie eerlijke reactie. Het doet ons steeds deugd deze te lezen.