maandag 29 augustus 2016

De kers op de taart!

Al drie jaar mogen we ons als ouders gelukkig prijzen voor de juffen die Zoë al heeft gehad. Al drie jaar op rij, drie fantastische vrouwen die ons meisje laten openbloeien. Ik weet het, het klinkt heel cliché, maar wees gerust ik zou dit niet schrijven als ik het niet zou menen.
Omdat ik juist zo blij ben dat Zoë (bijna) elke dag met volle goesting naar school trekt, maken Zoë en ik graag op het einde van het schooljaar een persoonlijk cadeautje.

Dit jaar maakte ik eigenlijk hetzelfde als vorig jaar, maar in een ander stofje. Toen ging het vrij gemakkelijk om een mooi stofje te kiezen voor juf Jorine. Zachte kleuren met een pittig oranje accent dat resulteerde in een schriftenhoesje, een pennenzakje en een zonnebrillenhoes. Om af te werken is er niets persoonlijker dan de naam van de juf erop te zetten.
Zoë maakte een heel schattig inktvisje van een leeg toiletrolletjes en dat maakte het echt af. Schattig, leuk, lief en snel resultaat.

Omdat ik dit nooit heb geblogd (god mag weten waarom), plaats ik toch nog even wat 'stoefersfotokes' ;-)

Het volledige eindresultaat :-)
Dit jaar had ik het een pak moeilijker om de stof te kiezen. Ik wist dat ik hetzelfde ging maken, omdat haar juf Erika vorig jaar al liet blijken dat ze dat ook wel leuk zou vinden om te krijgen. En dat was ik absoluut niet vergeten.
Maar die stof, ik wist het echt niet. Tot ze mezelf liet weten dat ze eigenlijk wel zot is van kersen. BINGO. of toch niet...in mijn hele stoffenkast geen kersenstofje te vinden. Twee dagen voor de deadline... Dankzij de geweldige hulp van LAVI EBBEL (wat trouwens een leuke, mooie stoffenwinkel is en zeker een bezoekje waard is), stuurde ze mij door naar een andere opnieuw leuke mooie stoffenwinkel: De stoffenknop. Een telefoontje en een ritje later had ik mijn kersenstofje!!

Ik kan jullie geruststellen na een uiterst vriendelijke bediening en een avondje naaien was het cadeautje klaar.
Omdat een cadeautje voor de juf niet af is zonder iets van Zoë zelf, liet ik haar nog een kaart stempelen. Daarna zette ik er de tekst bij met behulp van mijn Cameo Silhouette. De naam werd er opnieuw opgezet met flockfolie, alles mooi inpakken en klaar. :-)Dus nogmaals bij deze, aan alle juffen van Zoë van de peuterklas, het eerste kleuterklasje, de tweede kleuterklas en de opvang: een welgemeende DANKJEWEL!!
Hopelijk hebben jullie genoten van jullie welverdiende vakantie en tot donderdag!!

Dikke kus van Zoë en mij!!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor jullie eerlijke reactie. Het doet ons steeds deugd deze te lezen.