vrijdag 26 april 2013

Eindelijk is het zover!!

Eindelijk is het zover!! Na lang twijfelen en tobben... is de blog 'De kopspeldekes' geboren!! Greta (mijn schoonmama) en ik hebben beslist om onze maaksels voor de leeuwen te gooien :-) en onze ervaringen met jullie te delen.

Greta is al veel langer handig met naald en draad (en kopspeldekes natuurlijk) al van sinds haar zoon en dochter klein waren en kan mooie stukken van onder haar naaimachine toveren. Ik ben pas twee jaar geleden beginnen naaien, sinds de geboorte van mijn prachtige dochter Zoë. Door haar konden we niet langer de naaikriebel onderdrukken. Eerst heb ik een jaar avondles gevolgd om de basistechnieken onder de knie te krijgen om vanaf dan met de hulp van Greta thuis zelf stukken  te naaien. Nu maken we vooral rokjes en kleedjes voor Zoë en soms (lees: zelden) iets voor onszelf. Maar onze verlanglijstjes zijn langer dan de tijd die we soms hebben en ze blijven maar aangevuld worden.

Je leest het, een aanstekelijke hobby met mooi en snel resultaat dat voor een grote voldoening zorgt als ik mijn dochter in onze creaties zie rond paraderen!

Dus hou deze blog maar in het oog, want binnenkort volgen snel de reeds uitgevoerde werken :-)

Tot later!

4 opmerkingen:

 1. Veel geluk en succes met jullie blog. Veel inspiratie en voldoening bij het naaien! Ik kom alvast supporteren ;.)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Waw, zo leuk als je dat met je schoonmama kan doen!! Jullie hebben dus niet de 'klassieke' schoonmoeder en -dochter relatie !! Veel succes en ik ga jullie zeker volgen!!
  Welkom in blogland!
  Gr
  an
  jace-did-it.blogspot.be

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor jullie eerlijke reactie. Het doet ons steeds deugd deze te lezen.