woensdag 1 mei 2013

De eerste rokjes!!

De eerste rokjes die Greta vanonder haar naaimachine toverde!!De rokjes zijn gemaakt volgens een leuk patroon van Coup-Coup en met stofjes van bij 'Stoffen Van Leuven', behalve het roze met bloemetjes is online besteld bij 'Juffertje Uil'.

Van het vierde (roze rokje) heb ik blijkbaar geen foto apart en omdat Zoë al lang in dromenland is, kan ik het rokje niet van haar kamertje gaan nemen om nog een foto te nemen... dus... showt ze het even zelf op een foto die ik hier al had!! :-)


Zoals je ziet was Greta al goed in gang geschoten, terwijl ik...euh...nog niet veel had gedaan. Maar daar kwam uiteindelijk ook verandering in... Maar daarover volgende keer meer, want vandaag op deze vrije dag hebben we niet stilgezeten (alléé, toch niet de hele dag)...

Tot later!!

4 opmerkingen:

 1. Hé, ik ben ook een rokje aan het maken van Coup coup....maar ze zitten klein van maat!! Wat een leuke stofjes heb je gebruikt. Onlangs voor de eerste maal binnen geweest bij Stoffen Van Leuven, slecht voor mijn budget!!
  Je hebt er alvast een volger bij.
  Katie

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik moet eerlijk bekennen dat ik het niet wist dat de maatjes klein uitvallen. Greta heeft deze allemaal stuk voor stuk gemaakt toen ik nog lessen aan het nemen was.
   Ik ben nog niet in hun nieuwe winkel geweest, maar het staat op mijn dringend 'to-do-lijstje'. Wij hebben de stofjes steeds op de markt in Zottegem gekocht waar hij elke week op dinsdag staat.
   Merci voor je 'volgersschap' ;-)

   Groetjes,
   Sofie

   Verwijderen
 2. prachtig rokje die van coup coup, ik zou er graag een keer eentje maken, maar over budget gesproken dan moet ik het patroontje even overslaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. heel mooie, en die stofjes bangelijke

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor jullie eerlijke reactie. Het doet ons steeds deugd deze te lezen.