maandag 5 augustus 2013

Shortjes, shortjes, allemaal shortjes!

Ons verlof is voorbij. We hebben er enorm van genoten en gaan de komende dagen weer in ons ritme proberen komen van werken, eten, soms wat naaien en dan slapen,... Oooh jee, dit klink maar somber als ik het zo schrijf... dat was niet de bedoeling...

Zoals je hier kon lezen maakte Greta enkele weken geleden shortjes voor ons Zoë en daarna was ze niet meer te stoppen!!

Greta is als een formule 1-rijder aan de slag geweest met haar overlock!! Het enen shortje na het andere vloog er aan hoge snelheid vanonder en het resultaat mag gezien zijn.

Ze waren ideaal voor tijdens ons verlof om de warme dagen te trotseren!!

Dit zijn ze...en eigenlijk moet je deze foto maal twee doen (of enkele glazen cocktails drinken tot je dubbel ziet :-)), want ze heeft dezelfde ook voor bij haar thuis gemaakt als Zoë komt spelen!! Jaja, allen twee keer!!!!Greta heeft ook aan recycling gedaan...uit een t-shirtje dat ik gekocht had voor 20 cent op de rommelmarkt.En hier ons Zoë die één van de shortjes heeft getest tijdens een partijtje trampoline springen...De shortjes zijn bovenaan allemaal afgewerkt met boordstof en ze wou dit duidelijk laten zien :-)


En omdat ze die dag zo fotogeniek was kan ik het niet laten om de twee volgende foto's nog met jullie te delen. Zonder te vragen waande ze zich even een echt model!! So cute!!Stofjes en boordstof: Stoffen Van Leuven en Mertens
Aangepast patrron volgens Ikke=mooi.


Zonnige groetjes en er komen nog meer reeds afgewerkte projecten...
Sofie.


4 opmerkingen:

  1. Zo leuk! En wat een massaproductie zeg.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh ja, shortjes, ik heb er ook net eentje afgewerkt en ze zijn superleuk om te maken, dus ik kan goed geloven dat die massaproductie er kwam.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een kleurrijke shortjes! Ik zou ook niet kunnen stoppen met ze te maken ...

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor jullie eerlijke reactie. Het doet ons steeds deugd deze te lezen.