zondag 28 september 2014

De ideale cadeautjes...

Vorige week was ik jarig en bij een verjaardag horen nu eenmaal cadeautjes. Cadeautjes die ik mocht uitpakken :-) (Ik hou van cadeautjes!!!)

Van Zoë kreeg ik tekeningen die ze echt mooi ingekleurd had. Ze heeft ze ook een week verstopt zodat ik ze niet op voorhand zag (drie jaar en die weet dat al hé)!! Maar die kleine meid van mij had ze in mijn naaikast verstopt!! Haha...nee hoor ik heb ze echt niet gezien!! Haha..ze zal het nog wel leren. Maar Zoë, bedankt voor je prachtige tekeningen!!
 


De papa zorgde ervoor dat ze nog iets extra kon afgeven. Ik kreeg twee grote enveloppen van haar en wat daarin zat is gewoon super, de max, vet, mega cool!! Postzegels met een foto van mijn kids!! maar, hoe ga ik die ooit durven gebruiken :-$ Ik denk dat ik mezelf brieven ga opsturen, haha, elke week één!! Dan ben ik ze niet kwijt en als ik van die speciale enveloppen koop/maak kan ik die nog jaren koesteren. Strak plan!Van mijn ventjen kreeg ik natuurlijk ook een cadeautje, een cadeaubon van welgeteld 100€ om te spenderen bij 'Stoffen van Leuven'. Yihaa! Stoffen van Leuven, here I come! Of wacht...ik ben op mijn eerste vrije moment al geweest..haha..kon echt niet wachten. Heb prachtige stofjes gekocht en de helft van de bon al opgebruikt :-( Dju dat gaat snel.. Maar we kunnen weer verder naaien, want ik kreeg ook het patroon van de felbegeerde Lotta van Compagnie M!!

Momenteel zijn we nog bezig aan een Louisa. Ja, alweer een Louisa, maar ik vind het een zalig patroontje! En daarna ga ik even in mijn patronen snuisteren om dit zalige wolvenstofje te verwerken tot een (hopelijk) zalig herfstkleedje! Heb er toch al (toevallig) de ideale botjes op gekocht.En dan nog een ander dilemma. Graag zou ik mij een Silhouette cameo kopen. Als ik zie wat sommige mensen daar allemaal mee doen!! Gewoon zalig om te zien en dan kriebelt het natuurlijk. Maar die is duur in aankoop en ik heb echt schrik dat ik er niet mee zou kunnen werken. Dus mensen smijt al uw opmerkingen hieronder in de reacties om mij te motiveren voor de aankoop! En ook waar ik deze het beste zou kopen, ondertussen hou ik mijn verjaardagscentjes nog wat bij mij, hihi.


Keep kalm and sew on :-)
Sofie5 opmerkingen:

 1. Superleuk die postzegels! En dan nog lekker stofjes gaan kopen! Wat een topverjaardag! Nog een dikke proficiat en je hebt overduidelijk genoten.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een leuke cadeautjes kreeg je zeg! Proficiat! en met een cameo kan ik je niet helpen want ik heb dat nie :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Amai, toffe cadeaus zeg!
  Ik twijfel ook heel erg over de aankoop van een cameo. Ik heb me op FB lid gemaakt van een groepje waar ze groepsaankopen, zou het goedkoopste zijn.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor jullie eerlijke reactie. Het doet ons steeds deugd deze te lezen.